Wie zijn wij

MM-OpelpartsMM Opelparts is een belangrijke speler in de markt van Opel-onderdelen. Ons bedrijf is in 1989 opgericht en heeft zich een unieke plaats op de markt verworven. Dankzij het brede assortiment in kwaliteitsonderdelen is MM-Opelparts uitgegroeid tot een bedrijf dat de onderdelen wereldwijd verstuurd.

In de afgelopen jaren is het assortiment van MM-Opelparts enorm uitgebreid. Aan vrijwel iedere vraag kan worden voldaan. MM-Opelparts levert onderdelen vanaf modeljaar 1960 tot nu.

MM-Opelparts is gespecialiseerd in het leveren van nieuwe, originele onderdelen. Originele onderdelen garanderen een hoge kwaliteit en een perfecte toepassing. Voor Opels van jong tot oud. Van Adam tot Admiral, van Astra tot Ascona, van Corsa tot Kadett, van Crossland tot Commodore, van Grandland tot Rekord, van Karl tot Kapitan en van Mokka tot Monza. En alle modellen en uitvoeringen die daar nog aan toegevoegd kunnen worden.
We nemen een unieke positie in als het gaat om klassieke, originele onderdelen. Deze worden door ons dan ook wereldwijd verzonden.

Ook leveren wij onderdelen van merken die op een of andere wijze gerelateerd zijn aan de Opel modellen. Zo is bijvoorbeeld de Opel Vivaro gelijk aan de Renault Trafic en de Nissan NV 300. Dat betekent dan ook dat wij onderdelen in huis hebben voor bepaalde uitvoeringen van Fiat, BMW, Suzuki, Peugeot en de al eerder genoemde merken Renault en Nissan.

MM-Opelparts

Daarnaast bestaat ons aanbod uit gebruikte en imitatie-onderdelen.  Onderdelen met de aanduiding ‘Master Quality’ zijn onderdelen die het prijsvoordeel van een imitatieonderdeel hebben, maar kwalitatief gelijk zijn aan het originele onderdeel.

Tel dit op bij een groot internationaal netwerk en het is duidelijk dat MM-Opelparts in staat is onderdelen te leveren die nergens anders meer te krijgen zijn.

Met zoveel jaren ervaring op zak spreekt het voor zich dat de medewerkers van MM-Opelparts  garant staan voor een grote dosis vakkennis..

MM-Opelparts is ook geïnteresseerd in het opkopen van kleine en grote partijen automaterialen.